De paarden

Navaro (in herinnering)

Helaas hebben we op 20 november 2020 afscheid moeten nemen van Navaro. Navaro was een top coachpaard! Wij zullen hem nooit vergeten…zijn foto’s laten we daarom ook op de website van Paardenco & Zo staan. Hij heeft aan veel coachingstrajecten meegedaan en zal daarom voor velen een herinnering zijn en blijven.

Igor

Igor is een Shetlander ruin, geboren in 2016. Hij is samen met Iwan als hengstveulen op de Zuidlaardermarkt gekocht. Igor is de baas van het stel en kan dominant zijn. Igor houdt van aandacht en knuffelen. Hij wil graag vooraan staan als we gaan coachen en werkt graag fanatiek mee.

Iwan

Iwan is een Shetlander ruin, geboren in 2016. Hij is samen met Igor als hengstveulen op de Zuidlaardermarkt gekocht. Iwan is de meest onderdanige van de groep. Als hij niet mee mag eten, wacht hij geduldig tot hij wordt toegelaten. Iwan houdt van mensen en laat graag zijn eten voor een knuffel staan. Iwan zal niet vooraan staan tijdens het coachen. Hij bepaalt zelf of hij deel wil nemen of niet.

Indi

Indi is vanaf 10 januari 2021 bij ons gekomen. Ze is een Paint merrie en geboren op 1 januari 2015. Ze komt uit Italië en is via een tussenstop in Limburg door ons gekocht. Ze krijgt nu eerst de tijd om aan haar nieuwe omgeving en nieuwe kudde te wennen. Zoals wij het nu inschatten is ze een paard die graag eerst de kat uit de boom kijkt. Als ze je vertrouwt komt ze graag bij je en is ze lief en aanhankelijk.

Valente

Valente is sinds juli 2021 bij ons gekomen. Ze is een KWPN merrie en geboren op 11 april 2002. Valente is een lieve, zachtaardige en rustige merrie. Ze houdt van aandacht en is graag bij de rest van de kudde, maar vindt het ook leuk om bij mensen te zijn, waarbij ze dol is op kinderen. Ze is altijd bereid om mee te werken aan een coachsessie of een Ander Leren Met Paarden sessie.

De paarden mogen altijd besluiten of ze deel willen nemen of niet. Wanneer het te veel wordt dan hebben de paarden de vrijheid om te besluiten naar het weiland te gaan.
Dit draagt bij aan de veiligheid en welzijn voor zowel paard als coachee. 

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.