De paarden

Navaro

Navaro is een KWPN-ruin en geboren in 1995. Hij heeft op hoog niveau in de dressuursport gelopen en is inmiddels met pensioen. Hij voelt zich nog steeds jong en gedraagt zich ook als zodanig. Hij speelt iedere dag fanatiek met Igor en Iwan. Navaro houdt van aandacht en knuffelen. Navaro is een onderdanig paard die bang kan worden voor zaken die vandaag anders zijn dan gisteren.

Igor

Igor is een Shetlander ruin, geboren in 2016. Hij is samen met Iwan als hengstveulen op de Zuidlaardermarkt gekocht. Igor is de baas van het stel en kan dominant zijn. Igor houdt van aandacht en knuffelen. Hij wil graag vooraan staan als we gaan coachen en werkt graag fanatiek mee.

Iwan

Iwan is een Shetlander ruin, geboren in 2016. Hij is samen met Igor als hengstveulen op de Zuidlaardermarkt gekocht. Iwan is de meest onderdanige van de groep. Als hij niet mee mag eten, wacht hij geduldig tot hij wordt toegelaten. Iwan houdt van mensen en laat graag zijn eten voor een knuffel staan. Iwan zal niet vooraan staan tijdens het coachen. Hij bepaalt zelf of hij deel wil nemen of niet.

Alle drie mogen altijd besluiten of ze deel willen nemen of niet. Wanneer het te veel wordt dan hebben de paarden de vrijheid om te besluiten naar het weiland te gaan.
Dit draagt bij aan de veiligheid en welzijn voor zowel paard als coachee. 

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.