Duosessie met de paarden

Een duosessie met paarden is niet alleen op het lijf geschreven van 2 geliefden. Ook voor andere duo’s werkt zo’n sessie heel goed. Denk aan een ouder en een kind, 2 vriend(in)en of 2 zakenrelaties.

Positieve effecten patronen

Als je vaak met een andere persoon optrekt, kom je vanzelf in vaste patronen terecht. Zo’n patroon geeft houvast en richting. Je hoeft het wiel niet iedere keer opnieuw uit te vinden, je verspilt minder energie en je weet hoe je met elkaar moet omgaan in bepaalde situaties.

Negatieve effecten patronen

Vastgeroeste patronen hebben ook negatieve consequenties. Ze zorgen ervoor dat je vastloopt in een relatie of je hebt last van allerlei onuitgesproken ongemakken. Als je deze patronen wilt doorbreken, is paardencoaching een krachtige methodiek om in te zetten. Een activiteit met de paarden maakt deze patronen snel zichtbaar. Als je de invloed op je innerlijke belevingswereld ervaart, kun je samen oefenen op ander gedrag.

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.