Ieder mens heeft talenten

Zonder inzet van paarden

Je bent het meest gemotiveerd, effectief en succesvol als je doet waar je goed in bent. Zo ervaar je het meeste plezier en verspil je zo min mogelijk energie. Inzicht in je drijfveren en de bijbehorende talenten is cruciaal. Als je dit inzicht hebt, begrijp je beter waarom je iets op een bepaalde manier doet. Je snapt waarom je gedrag niet succesvol is of zelfs tot ongewenste resultaten leidt. Wil jij ook de valkuilen van je talent ontdekken, zodat je deze hindernis in de toekomst kunt overbruggen?

TMA-talentenanalyse en één-op-één-gesprek

Paardenco & Zo zet de TMA-Talentenanalyse in om jouw drijfveren, talenten en competenties in kaart te brengen. Via de mail krijg je een link naar de online vragenlijst. Thuis kun je de 300 vragen op je gemak beantwoorden. Als je de vragenlijst hebt ingevuld, maken we een afspraak voor een individuele sessie. Tijdens dit één-op-één-gesprek bespreken we de uitkomsten van de analyse en geef ik toelichting. Het gesprek duurt 1,5 tot 2 uur. Als kandidaat ontvang je een uitgebreide rapportage.

Met inzet van paarden

Heb je de TMA-analyse afgerond, dan kun je in het bijzijn van de paarden experimenteren met je talenten. Als je je talenten bewust inzet, krijg je direct feedback van de paarden. Zonder te oordelen, laten ze zien wat het effect van je gedrag is. Dit programma vindt op 2 verschillende dagen plaats: 1 – 1,5 tot 2 uur voor het TMA-gesprek en 1 tot 1,5 uur voor de paardencoachsessie.

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.