Ontmoeting met paarden

Individuele sessie van 1 tot 1,5 uur (inclusief intake)

In de huidige maatschappij zijn we gewend om vooral vanuit het hoofd beslissingen te nemen. Hoe we ons daarbij voelen komt vaak op het tweede plan. De ontbrekende schakel tussen denken en voelen zorgt vaak voor worstelingen. Deze ‘missing link’ tussen ratio en gevoel vormt vaak de aanleiding tot coachvragen. Paardencoaching is een krachtige methodiek om antwoord te krijgen op deze vragen.

Krachtige leerervaring

Een activiteit met een paard werpt vruchten af. Het mes snijdt hierbij aan meerdere kanten: je doet een beroep op je denken, je gaat iets doen (vaardigheid) en je stimuleert je gevoel. Deze combinatie zorgt voor een krachtige leerervaring, waarbij je al je zintuigen inzet. Je oefent tegelijkertijd met ander gedrag, omdat je direct feedback krijgt van het paard.

Opbrengst ‘Ontmoeting met paarden’

Als paardencoach vertolk ik een objectieve rol. Vanaf de zijlijn observeer ik wat ik hoor en zie. Tijdens de sessie vel ik geen oordeel. Na de sessie gaan we samen in gesprek over onze bevindingen. Goed of fout speelt hierbij geen rol. Ik koppel terug wat ik zag en stel vragen over wat het voor jou betekent. Tijdens, voor en na de sessie word je bewust van hoe je iets doet. En je experimenteert direct met je gedrag. De sessie ‘Ontmoeting met paarden’ is een krachtige ontmoeting met jezelf. Deze unieke ervaring maakt op iedereen een grote indruk.

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.