Maak bewust een studiekeuze maken die bij je past

Het einde van je middelbareschooltijd nadert en je weet nog niet welke vervolgopleiding je moet kiezen. Je bent gestopt met je opleiding en je hebt hulp nodig om een nieuwe studie te kiezen. Je vraagt je af welk profiel bij je zoon of dochter past. Herkenbaar? Ga bij de keuze van een beroepsopleiding, hbo-studie of universitaire opleiding niet over één nacht ijs. Meld je aan voor een TMA-talentenanalyse en zorg dat je goed beslagen ten ijs komt.

Hulp nodig in je studiekeuzetraject?

Het studiekeuzetraject is speciaal voor leerlingen die een profiel- of studiekeuze willen maken die hen op het lijf geschreven is. De TMA-talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten op een overzichtelijke manier in kaart. Zo krijg je een goed beeld van je persoonlijkheid en interessegebieden. De resultaten van de analyse koppel ik aan een passend beroeps- en/of studieprofiel. Behalve de TMA-talentenanalyse biedt Paardenco & Zo ook een beroepeninteressetest aan. Deze test is voor leerlingen vanaf 13 jaar.

Resultaat studiekeuzetraject

De meerwaarde van het studiekeuzetraject is dat je een studie- of beroepskeuze maakt die je motiveert en vertrouwen geeft. Als je bewust kiest voor een studie of richting waarin kunt uitblinken, vergroot je je toekomstperspectief. Na afronding van het traject ontvang je een uitgebreide rapportage. Als je het leuk vindt, kun je na het traject uitbreiden met een paardencoachsessie. Je krijgt dan 25% korting.

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.