Teamcoaching met paarden

In de samenwerking van teams spelen sommige patronen een dominante rol. Vaak positief, soms negatief. Het is positief dat je je rol kent en weet waar je aan toe bent. Het pakt negatief uit als patronen veel energie kosten. Vaak liggen hier onbewuste, onuitgesproken opvattingen en drijfveren aan de patronen ten grondslag.

Paarden als metafoor

Als een team met de paarden aan de slag gaat, passeren allerlei zaken uit het dagelijkse leven de revue. Denk aan thema’s als communicatie, assertiviteit, samenwerking of leiderschap. Tijdens paardencoaching voor teams zetten we de paarden als metafoor in. Op deze manier slaan we een brug naar veel voorkomende, dagelijkse werksituaties. De feedback van de paarden maakt je bewust van de ‘stukken ijsberg onder het wateroppervlak’. Dit voortschrijdend inzicht zorgt voor mogelijke oplossingen of betere alternatieven.

Maatwerk voor maximaal 12 deelnemers

Twee gediplomeerde paardencoaches begeleiden een teamuitje of teamsessie. Maximaal 12 personen kunnen deelnemen. Teamcoaching met paarden is maatwerk pur sang. Graag zet Paardenco & Zo een passend offerte op papier, gebaseerd op de specifieke wensen van het team.

Keuze uit 2 programma’s

Bij paardencoaching voor teams biedt Paardenco & Zo 2 keuzes:

  • Plezier met inzicht: creatieve, uitdagende opdrachten met elkaar en de paarden. Plezier komt op de eerste plaats, garantie op verhelderende inzichten voor het team.
  • De diepte in: individuele TMA-talentenanalyse voor ieder teamlid, een teamanalyse en groepscoaching met de paarden.

Kennismaken of afspraak maken?

Heb je interesse in paardencoaching of een TMA-talentenanalyse? Paardenco & Zo biedt diverse coachingsprogramma’s met en zonder paarden. Bijvoorbeeld om grenzen te leren stellen, de energiebalans op peil te houden of ter ondersteuning van loopbaanvragen of studiekeuze. De focus ligt op de regio Drenthe en Groningen. Uiteraard zijn ook particulieren en bedrijven buiten deze regio van harte welkom. Bel (06) 28 14 33 55 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

Extra’s teamactiviteit

Paardenco & Zo biedt de volgende extra’s bij een teamactiviteit:

  • Koffie met gebak
  • Uitbreide lunch
  • Een warme maaltijd
  • BBQ
  • Aangeklede borrel