Wie is Geeke?

Mijn naam is Geeke Thomassen. Samen met mijn man, kinderen, paarden, hond(je) en poezen woon ik in Zuidlaarderveen, een klein dorp op de grens van Drenthe en Groningen. Onze paarden staan achter ons huis. De locatie biedt veel privacy en een weids uitzicht. Tijdens warme dagen ontvang ik u in onze gezellige kapschuur. Bij koudere dagen bent u van harte welkom in onze verwarmde ontvangstruimte.

Liefde voor paarden

Paarden lopen als een rode draad door mijn leven. Ik ben met ze opgegroeid. In goede en in slechte tijden kon ik altijd rekenen op hun warme vriendschap. In 2018 maakte ik kennis met paardencoaching. Het kwartje viel direct. Vanaf dat moment wist ik het zeker: ik wil anderen de wijsheid van paarden laten ervaren en de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen. Zonder te oordelen geven paarden feedback. Dat is heel prettig als je in je leven, je loopbaan of je studie de volgende stap wilt zetten.

Professionele carrière

Gedurende mijn professionele loopbaan van bijna 35 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in human resource en de begeleiding van startende ondernemers. Het geeft me veel voldoening als ik mensen begeleid in hun professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. Dit proces in samenwerking met paarden faciliteren maakt het voor mij compleet.